Üdvözöljük a PRÁNAHÁZban!
Holisztikus szemléletű gyógyító-megelőző központ
A ház, ahol szakembereink segítségével visszanyerheti, megerősítheti életerejét, ahol megtanulhatja, hogyan tartsa meg azt és használja saját maga és mások javára.

Friss hírek, információk az oldal alján!

Pránaház
Holisztikus szemléletű Gyógyközpontunk azért jött létre, hogy segítsünk Önnek, ha beteg, hogy a lehető legtermészetesebb módon gyógyulhasson, és Önnek is, aki egészséges, hogy továbbra is az maradhasson. Mert azt gondoljuk, hogy a világ, amiben élünk, nemcsak hogy nem támogatja a természetes egészséget, hanem számtalan módon hozzájárul korai öregedésünkhöz, és sok-sok megelőzhető betegség kialakulásához. Ugyanakkor a jelenlegi orvoslás, bár nagyon magas színvonalú a diagnosztikában, az akut betegellátásban és a műtéti eljárásokban, sokszor tehetetlen a krónikus és a halmozott betegségek gyógyításában. Ráadásul teljesen figyelmen kívül hagyja a betegségek hátterében húzódó lelki okokat, ami miatt a terápia sokszor csak tüneti marad. A döntően gyógyszeres kezelés pedig túlterheli a szervezetet, gyengíti az immunrendszert és az öngyógyító képességet. Ilyen helyzetben az egészség elérése és fenntartása ma már nem automatikus, hanem tudatos döntés eredménye, amiben Ön választja meg a módot, ahogy egészségét megőrizni vagy gyógyulni szeretne. Gyógyközpontunkban ehhez szeretnénk segítséget nyújtani szaktudásunkkal, tapasztalatainkkal, évezredek alatt kipróbált módszereinkkel. Az orvosi szemléletet ötvözzük a természetes módszerekkel, mert hisszük, hogy a leghatékonyabb gyógyítás egyben a lehető legtermészetesebb is.

Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban
2010. aug. 02.
Új szolgáltatások, események:


Megjelentünk a Facebook-on is!


2018.07.06. 17h        Csí óra a Pránaházban
2018.07.13-14.          Budapest pszichoszomatikus konzultáció (dr Hegedűs Á.)

2018.07.16.              Ikerszív meditáció (Rontó V.)

2018.07.21-22.          Prána energia gyógyítás tanf. (Rontó V.)
2018.tavasz(tervben)     8 brokát tekercs csikung tanfolyam -Bővebben


2018.tavasz(ELINDULT):     Autogén Tréning tanfolyam -Bővebben


Indul a TANULJUNK EGÉSZSÉGET SOROZAT!
2 ingyenes előadás a MAB Székházban a MAB Szociológiai Munkacsoportjával közös szervezésben
PLUSZ egy 2 napos szemléletformáló tanfolyam,
melyeken 30 év holisztikus orvosi tapasztalata alapján átadom mindazt, amit tudnia kell ahhoz, hogy gyökeresen változtani tudjon a betegségekhez való viszonyán. Az előadásokon is kap egy általános képet a témáról, a tanfolyamon pedig részletesen végignézzük a fontosabb szervrendszerek betegségeit, és a gyógyulást elősegítő lehetőségeket.
Bruce Lipton szerint:"elménk hiedelmeinknek megfelelően fogja alakítani testünk biológiáját és viselkedését"
A tudomány legújabb eredményei is igazolják azt a tapasztalatot, hogy tudatosságunk fejlesztésével képesek vagyunk hatékonyan befolyásolni szervezetünk folyamatait.
Minden érdeklődőt szeretettel várok! Bővebb információk a Pránaház facebook oldalán
Dr. Hegedűs Ágnes

2017.dec.1.17h Tanuljunk egészséget/1.rész - előadás az Akadémián

2017.dec.8.17h Tanuljunk egészséget/2.rész - előadás az Akadémián

2017.dec.9-10. Tanuljunk egészséget-2 napos tanfolyam