LelkesSzavak

Mi a LelkesSzavak Tréning?

Egy tapasztalás: a könnyed és természetes, éppen ezért hatásos beszédről. A Ön könnyed, természetes és hatásos beszédéről! S hogyan juthat el eddig a tapasztalatig? Úgy, hogy célravezető és gyakorlati ismeretet szerez meg. Úgy, hogy a megszerzett ismereteket a LelkesSzavak Módszer segítségével azonnal ki is próbálja. Úgy, hogy az átélt élményt egyénisége részévé teszi.

A nap folyamán a tapasztalásoktól és élményektől megerősödve elkezd teljesen másképp beszélni. Érezni fogja, ahogy átjárja a levegő. Ahogy megmozdítja Önben az erőteljesebb közlés vágyát. Érzeni fogja, ahogy beszéde a tervei szolgálatába szegődik, és társsá válik. Ez a nap az intenzív élmények napja. Olyan koncentrált alkalom, ami alapjaiban tudja megváltoztatni beszédkészségéről alkotott véleményét.


Azok, akik ott voltak a
PRÁNAHÁZ 2014. november 28-án megtartott Kommunikálunk, de hogyan? című nyílt estjén 30%-os kedvezménykupon beváltására váltak jogosulttá az alábbi tanfolyamokon. Így a tréning számukra 12.000,- Ft helyett 8.400,- forintba kerül.
További részletek: lelkesszavak.hu

Tanfolyami időpontok:
2015. március 7.  9-18 óráig
Helyszín: Pránaház
Jelentkezni a Csépányi Marcsi e-mail címen lehet.