Nemes Gabriella
Nemes Gabriella
Hipnocoach, holisztikus segítő


- hipnózis

- meditáció

- belső utazás
- autogén tréning
- energetikai kezelések
- access bars

Telefon: 06/20 517-7208             
hétköznap 7:30-8:00
E-mail:nemgaby@gmail.com
Szeretet - Love

A zenészi hívatásom által az életem a varázslatos hangok társaságában, birodalmában telik. Ezzel párhuzamosan, a lélek rejtelmei és a szellem titokzatosságának megértése és megfejtése hatja át az életemet. A tudat természete érdekelt mindig is a legjobban. Ezért a segítségnyújtáshoz választott módszerem a hipnózis, ami a közhiedelemmel ellentétben nem más, mint egy kellemesen ellazult, elengedett állapot, amelyben fókuszált a figyelem, például bambulsz a TV előtt, vagy elmerülve olvasol egy könyvet, és megszűnik körülötted a világ. Fontosnak tartom a relaxáció elsajátítását, mert ez képezi a hidat, amelyen eljuthatunk a bensőnkben lévő saját erőforrásokhoz, hogy ezeket felhasználva létrehozzuk életünkben a szükséges változásokat, és a gyógyulás útjára léphessünk. Az emberre úgy tekintek, mint a test-lélek-szellem egységére, a Mindenség Óceánjának egy cseppjére.
Azt gondolom, hogy a tudatosságot összekapcsolva a belső erőforrásainkkal, lehetünk igazán szabadok, sikeresek és boldogok!
Az energetikai módszerek és a zene, amelyek direkt módon képesek befolyásolni bennünket, játszanak még fontos szerepet a foglalkozásaimban.  

Mottóm: a Változás, mert az Élet maga a folyamatos változás - Energiaáramlás!