Testi, lelki megújulás - Önismeret és meditációs tréning

Út az egészséges, szabad és örömteli élethez

Ezen a tanfolyamon ötvözve a tudatos önismeretet a relaxációval, vezetett meditációval és a zene harmonizáló hatásával, képesek leszünk felismerni és letenni a bennünket terhelő "malomköveket", ráébredhetünk a saját erőnkre és a valódi kilétünkre, hogy megújult erővel és nézőponttal folytassuk az életünket, és megtapasztaljuk az "Egészséges, szabad és örömteli életet".

2009-ben Elisabeth Blackburn, két másik kollégájával együtt megosztott Nobel díjat kapott, mert bebizonyították, hogy a relaxáció és a meditáció optimalizálja az életfolyamatokat. Pontosabban a meditáció által létrehozott pozitív érzelmi változások hatására megnő a telomeráz enzim aktivitása, amely a sejtek hosszabb túléléséért felelős. Bruce Lipton orvos, sejtbiológus is megerősítette, hogy a környezeti hatások ( stressz és más negatív érzelmek hatása ) befolyásolják a genetikai állomány működését.

A tanfolyamon megtanulunk relaxálni, megéljük a testi-lelki ellazulást, amely a meditációhoz vezető hidat képezi. Ebben az állapotban lelassulnak az agyhullámok, nyugalmat, biztonságot érzünk, és beindulnak a test öngyógyító mechanizmusai. Ilyenkor foghatjuk a lélek jeleit. A meditáció egy kiváló eszköz, hogy a legmélyebb szinten kapcsolatba lépjünk a legbölcsebb részünkkel, azzal, aki valójában vagyunk. Ez az állapot alkalmas az önismeret fejlesztésére, a probléma önálló megoldására, és a számunkra kedvező döntések hozatalára, új helyzetek megteremtésére.

A foglalkozások tematikájában szerepel az elengedés, megbocsájtás, egészségmegőrzés, teremtés, és még ki tudja mi... ami segíteni hívatott az életed átalakulását.

Nagyon sok szeretettel várlak, ha úgy érzed, hogy a "régi cipő" már szorít, és szeretnél végre kilépni! De az is lehet, hogy csak egyszerűen szeretnéd megtapasztalni azt az áldásos állapotot, ahol a "csodák" történhetnek.

A tréning 8 egymásra épülő tematikájú alkalmat foglal magába, ezért zárt csoportban dolgozunk.
A foglalkozások kb két órásak lesznek, egy-két hetente, péntek délután 17.00 órakor.
A kezdés időpontja: március 20. A jelentkezéseket, március 13-ig kérném elküldeni.
A tanfolyam ára 22.000 Ft, Részletfizetés lehetséges.

A nemgaby@gmail.com, címre várom a jelentkezéseket!

Nemes Gabriella