Rontó Viktória
Rontó Viktória
Frissítő masszőr, energiagyógyító, oktató

- tibeti masszázs
- thai masszázs
- kínai fejmasszázs
- moxa, köpöly, gyertya
- prána energia gyógyítás
- prána energia oktatás
- csontozati deformációk kezelése

Telefon: 06/70 361-0116

E-mail:ronto.viktoria@gmail.com
pranaoktatas2014@gmail.comPolgári foglalkozásomat tekintve kohómérnöki végzettségem van, kutatási témámból doktoráltam is 2001-ben. Az egyetem elvégzése után gyakorlatilag hol kutatóként, hol oktatóként dolgozom a Miskolci Egyetem Műszaki Anyagtudományi Karán, majd a karhoz kapcsolódó Anyagtudományi Kutatócsoportban.

Egyetemista koromtól jógázom, tai chizom és ismerkedem a keleti gondolkodásmóddal. Azonnal el tudtam fogadni a tanításokat, értettem és éreztem őket. A materialista, ateista neveltetés szép lassan lefoszlott rólam, átformálódott a gondolkodásom, tudásom.

2008-tól kezdődően már öngyógyítási szándékkal el kezdtem ismerkedni különböző módszerekkel. Részt vettem Sólyomfi Nagy Zoltán tanfolyamán, ahol indián és magyar hagyományokon alapuló gyógyítási módszereket tanultunk, majd Kovács Imre Barnától kalligráfiát kezdtem tanulni. Ez sajnos hamar megszakadt, de annyi ismeretem mindenképpen származott belőle, hogy megtanultam a rovást és el kezdtem alkalmazni saját gyógyításomban.

A betegségem kapcsán ismerkedtem meg a Pránanadi gyógyítással is 2009-ben és nagyon sokat köszönhetek ennek a tibeti energiagyógyító módszernek és mesteremnek. Útkeresés közben megismerkedtem más gyógyító eljárásokkal is, pl. japán akupresszúra, ÉFT, mudrák, stb. 2010-ben megtanultam a thai generál masszázst, majd több más masszázs típust is, amelyek szintén a keleti gondolkodásmódot tükrözik.

2011-ben találkoztam Choa Kok Sui mester tanításaival, a Prána Energia Gyógyítással, amely a kínai külső orvosi chi-kungon alapul. Nagyon erősen hatott rám egyszerűségével és érthető tanításaival, hogy azt éreztem, az életet alapvetően meghatározó törvényeket mindenkinek ismernie kellene és 2014 tavaszától a Prána Energia Gyógyítás hivatalos oktatója vagyok. (www.pranagyogyitas.hu)

Utam és gyógyulásom során rájöttem, hogy a gyógyulásnak rengeteg formája, módja létezik. Az a sok módszer, amit megismertem a lehető legemberségesebb, legtisztább és legtermészetesebb gyógymódok hatalmas halmazába tartozik. Teljesen átformálja az embert, a gondolkodását, a hitét, a bizalmát és szeretetét, megváltoztatja a világról alkotott képét. Úgy éreztem, ez nekem való és szívesen segítek másoknak is a gyógyulásban.