Access Bars
Access Bars kezelés

Az Access Bars kezelés, az Access Consciousness (-vagyis Bevezetés a tudatosságba ) alapköve. Az Access Consciousness, a tudatosság fejlesztését szolgálja. A tudatosság annyi, mint folyamatosan jelen lenni az életünk minden pillanatában.

Mottója:
Az életben minden könnyedén, örömmel és ragyogva árad felém!

A módszert Gary Douglas fejlesztette ki, eszközei egyszerűek és hatékonyak, ezért nagyon gyorsan elterjedt az egész világon. A kezelés, ami egy rendkívül kellemes, gyengéd érintésből áll, képessé tesz, hogy változásokat hozzunk létre az életünkben! Van 32 pont a fejen, amelyeket, hogyha érintjük, elengedjük azokat a korlátozó gondolatokat, hiedelmeket, ítéleteket, amelyek megakadályozzák, hogy az életünk úgy működjön, ahogy szeretnénk. Ezek a pontok egy-egy életterülethez kapcsolódnak: pénz, kontroll, kreativitás, test, szex, éberség, öröm, gyógyítás, öregedés, kapcsolatok. A sok rögzült nézőpont (ami gyakran nem a sajátunk, hanem átvettük másoktól - a szülőktől, nevelőktől elsősorban), amikor eldöntöttük, hogy mi lehetséges a világban és mi lehetetlen, a szilárd elképzelések, hogy az élet hogy működik, megszilárdítja az energiákat és megakadályozza, hogy bármit változtatni tudjunk az adott területen.

A tudósok kutatásai szerint életünk 95%-át a tudatalatti elme irányítja. Mikor egy fontos dologban döntést hozunk, valójában a bennünk lévő hitrendszereink hozzák meg a döntést helyettünk. Egy példa: "A mi családunk mindig szerényen élt, de becsületesen." És kész is a program, amit életünk során futtatni fogunk, hiszen ha gazdagok lennénk már nem lennénk becsületesek, pedig mi azok akarunk maradni.
Ugye ismerős? És ez a negatív program felülírja a pénzhez való pozitív hozzáállásunkat, megakadályozza, hogy esetleg több pénz áramoljon az életünkbe bármennyire is szeretnénk egészen addig, míg ki nem töröljük a tudatalattinkból.

Az Access másik fontos eszköze a Bar-ok futtatásán kívül a "Kérdésként élni". A kérdésekkel nyitottá válunk a befogadásra és minden lehetőséget képesek leszünk befogadni az adott pillanatban. A kérdés meg tudja változtatni a helyzet energiáját, új kapukat és lehetőségeket tárva elénk. Ha hajlandóak vagyunk kérdésekben élni, és a választ, a hogyan-t nem határozzuk meg elménkkel, végtelen lehetőségek befogadására leszünk alkalmasak. Eddig bővebben A Bars kezelés segít megváltoztatni az energiát, segít leengedni a korlátainkat, hogy megmutatkozzék egy új, jobb lehetőség az életünkben.

Szeretettel ajánlom, ha úgy érzi:

- nem olyan az élete, amilyet szeretne, és valami többre vágyik
- több lehetőséget szeretne teremteni az életében
- stressz, szorongás kíséri mindennapjait
szeretné feloldani az érzelmi, mentális, fizikai, energetikai blokkjait, amelyek beragadva tartják egy élethelyzetben
- egészségügyi, vagy partnerkapcsolati gondjai vannak
- vagy csak több könnyedséget, örömet szeretne ajándékozni testének

Az életben minden könnyedén, örömmel és ragyogva árad felém!

Videó


Látás helyreállítás

Miközben kellemesen ellazultan pihen, könnyed érintéssel kezeljük a szemet, foglalkozunk, elengedjük azokat a rögzült nézőpontokat, szemet ért traumatikus élményeket, amelyek megakadályozzák az éles és tisztánlátást, és okozzák a látás rendellenességeket.

Test kezelések
A test kezelés, amely szintén ebben a kellemes ellazult-befogadásra alkalmas helyzetben történik, képessé tesz bennünket, hogy végre megszabaduljunk a testünkbe zárt akadályoktól. Azoktól a dolgoktól, amelyekkel bebörtönöztük, bezártuk magunkat, mindig ugyanazt gondolva és cselekedve. Ezektől megszabadulva, megteremthetjük, megváltoztathatjuk a fizikai valóságunkat, az életünket. Végre azt élhetjük, amiről eldöntöttük egykor, hogy "nem lehetséges"!

Nemes Gabriella