Holistic Pulsing

Holistic Pulsing (Lélekmasszázs, vagy ringató masszázs)


"Holistic Pulsing - Ringató terápia

A Lélek Nyelve a Betegség.
”

Minden lelki disszonanciánk megjelenik az energetikai testünkben. Amennyiben ez az energetikai állapot tartóssá válik, egy idő után a fizikai testben is megjelenik betegség formájában.


A Holistic Pulsing vagy Lélekmasszázs egy manuál (kézi) terápia, amely tágabb értelemben véve a masszázsformákhoz tartozik: gyengéd, mégis intenzív testorientált lazítási technika.
Az Ausztráliából származó módszer, a testben áramló energiák blokádjainak feloldására, a szervezet természetes védekező- és öngyógyító erejének aktivizálására összpontosít.
{
Cél az energetikai egyensúly elérése
{
ringató és vibráló mozgáson keresztül az egész test gyengéd rezgésbe jön
{ a kezelt kellemes, mély ellazulást él át
{
egész lényünkre hat, a teljes egységet, testet-, lelket-, szellemet stimulálja
{
terápiás módszer is lehet, segíti a Pszichoszomatikus, krónikus degenerativ betegségekben szenvedők gyógyulását
{
A kezelés három féle fekvő helyzetben történhet: háton, hason vagy oldalt fekvésben. Kényelmes ruhában van a páciens, ez is elősegíti a kezelt személy kellemes ellazulását.

Kiknek ajánlott?

-
stresszes, feszült személyeknek, alvásproblémákkal küzdőknek
- szervi panaszokkal küzdőknek
-
depressziós, pánikbeteg személyeknek
-
akik csak pihenni szeretnének és egy mély ellazulást átélni

A Holistic Pulsing egy különleges manuál terápia, nem hagyományos masszázs. Igazi holisztikus módszer, mindenki számára ad valamit. Fizikai szintű gyógyulást, vagy lelki szintű gyógyulást, mindenkinek szükséglete és befogadóképessége szerint.
A páciens kényelmes ruhában fekszik a kezelőágyon, ahol a kezelő ringató és pulzáló mozgatásokat végez a test különböző részein. A ringatás biztonságot és kellemes érzést kelt, gyorsan megnyugtatja az idegrendszert. Ennek hatására a páciens nagyon mély, relaxált állapotba kerül.

A ringatás hatására oldódnak a fizikai és lelki blokkok a kezelés során, mint ahogy a partnak csapódó hullámok bontják le a sziklafalakat. A módszer erőltetésmentes és szeretetteljes, szinte észrevétlenül fejti ki hatását. A mély, relaxált állapotban a szervezet öngyógyító folyamatai felerősödnek, a kezelés a terápiát követő napokban is kifejti hatását.  

Hatásai:
-a lágy ringatás megnyugtatja az idegrendszert, elmét, a kezelt személy felszabadul és újra képes lesz nevetni;
- oldja a testi fájdalmakat, feszültségeket, energia-blokkokat,
- javítja az emberi kapcsolatokat azáltal, hogy oldja a haragot, félelmeket, neheztelést, sértődést, zárkózottságot stb.
- segíti a méregtelenítés folyamatát;
- segíti a hörgők megnyílását;
- javítja a szervezet összes sejtjének oxigén és tápanyagellátását;
- visszaadja a gerinc, a csigolyák és a többi ízület mozgékonyságát;
- segíti a nyirokfolyadék keringését;
és még sok más pozitív hatása is van."    

Rontó Viktória"A Lélekmasszázs amellett, hogy egy
- rendkívül kellemes élmény a páciensnek, aki átélhet egy mélyen ellazult, pihentető állapotot,
- a test számára olyan, mint egy újraindítás, mintha feltöltenénk a lemerült akkumulátort.
Az érintés, miközben
- rendszerint lágyan, de hatékonyan oldja a feszültségeket a testben és az idegrendszerben,
- felébreszti a testrészekben, főleg az izmokban eltárolt emlékeket is -amikor erre a páciens nyitott és befogadó. A módszer ezáltal alkalmas korábbi traumák oldására is, de olyan biztonságos és kíméletes módon, hogy sokszor a kliens csak a megkönnyebbülést érzékeli a kezelés végeztével.
Az egyik, számomra talán legfontosabb hatása, hogy a kezelés apránként összekapcsol a testünkkel, elkezdjük megérezni a testrészeinkben zajló energia-áramlást, a testben tárolt bölcsességet, intelligenciát, és mindez nem az elménken, hanem átélt tapasztalatokon keresztül történik. Ezek az egyre mélyebben megélt testi-érzelmi-energetikai élmények alapvetően megváltoztatják az önmagunkhoz fűződő viszonyunkat, segítve az öngyógyító folyamataink hatékonyságát.
Számomra az volt a megdöbbentő, amikor magamon először megtapasztaltam, hogy ilyen egyszerűnek tűnő technikával milyen mélyreható változásokat lehet előidézni. Ez a benyomásom tovább erősödött a klienseimmel való munkám kapcsán."
Hegedűs Ágnes

Bejelenkezés kezelésekre: Rontó Viktóriánál