Harmónia Tábor
g1.jpgArra invitállak, hogy tölts egy hetet egy csodálatos szépségű helyen, ami biztosítja a testi-lelki megújulást, a béke és harmónia helyreállítását. Belélegezve a fenyők csodálatos, friss illatát, megpihenhetsz és feltöltődhetsz az Erdélyi Szigethegység tájain. Összekapcsolódhatsz a természet gyógyító energiáival, a meditációk és a beszélgetések során pedig összekapcsolódsz a belső bölcsességeddel, és új felismerésekre tehetsz szert magaddal kapcsolatban, válaszokat kaphatsz a kérdéseidre és élvezheted a szeretetteljes kapcsolódást olyan emberekkel, akik hasonlóképpen gondolkoznak, mint Te.

A tábor célja a tudatosság növelése, az öröm, a harmónia, az életenergiánk áramlásának
megsegítése!

Kérlek, tarts velünk, ha szereted a természetet, ha érdekel az önismeret és fontos a lelki békéd, ha szorít a cipő és változásra vágysz, ha szeretnéd megismerni a meditáció csodálatos erejét, ha egy kis nyugalomra, békére vágysz, ha örömmel vagy olyan emberek társaságában, akiket ugyanaz érdekel, mint téged is.

Mit fogunk csinálni
:
testünket tajcsi gyakorlatokkal, sétával és túrázással erősítjük, g2.jpg
lelkünket meditációval tisztítjuk és harmonizáljuk, szellemünket a negatív gondolatoktól, egészségtelen meggyőződésektől és a bennünket korlátozó hiedelemtől tisztítjuk meg. Így ismét élvezhetjük a testi-lelki- szellemi harmóniát, egységet, egészséget!

Milyen meditációk lesznek: Lesznek - tudatos jelenlét meditációk, fény meditációk, csakra tisztítás... Lesznek olyan meditációk, amelyek segítik a szülőkkel való viszony rendezését (függetlenül attól, hogy élnek-e vagy sem), ami által visszanyerjük az energiáinkat. Lesz belső gyermek- gyógyítás meditáció és még 1-2 meglepetés is.
A tábor időpontja : július 30.- augusztus 6. g3.jpg
Hol : Scárisoara- Erdélyi Szigethegység
Elhelyezés: Scárisoara Panzió,
2 ágyas, saját fürdőszobás félpanziós ellátással
A tábor díja: 65.000 Ft (magába foglalja a szállást, félpanziós ellátást és a foglalkozások díját). Az utazás egyénileg, szervezhetünk telekocsikat!
A jelentkezésed a
nemgaby@gmail.com e-mail címre tudod elküldeni és a helyedet 30.000 Ft előleg befizetésével tudod biztosítani.
A jelentkezés határideje :
május 20.
A tajcsi gyakorlatokat kedves kolléganőm, Rontó Viktória vezeti.
A tábort, a meditációkat, beszélgetéseket
Nemes Gabriella.
S
zeretettel várom a jelentkezésed!