Bemutatkozás

PRÁNAHÁZ
Holisztikus szemléletű gyógyító-megelőző központ

A ház ahol feltöltődhet, ahol visszanyerheti, megerősítheti életerejét, ahol megtanulhatja, hogyan tartsa meg azt és használja saját maga és mások  javára

Mire számíthat Ön a PRÁNAHÁZban?

Először is mire NEM?
- Nem kell órákat várnia zsúfolt várótermekben, nem sejtve, mikor is kerül majd sorra.
- Nem fogja magát mellőzött "problémá"-nak érezni, akin gyorsan túl kell jutni.
- Arra se számítson, hogy bajára kap egy gyorsan ható "csodaszert", amitől egy csapásra meggyógyul anélkül, hogy Ön bármin változtatna az életében!
- Nem fogjuk elvenni Öntől a gyógyulás felelősségét, de a siker örömét sem !
- Nem tudjuk megígérni, hogy a gyógymódok, amiket alkalmazunk minden esetben kellemesek, vagy könnyen elvégezhetőek lennének.
DE:
- Nem fogunk lehetetlent kérni Öntől.

És mire IGEN?
- Lehet, hogy egy kicsit várakoznia kell, de ehhez igyekeztünk kellemes körülményeket teremteni. Az sem baj, ha olvasgatva, vagy magába mélyedve ráhangolódik a gyógyulás folyamatára, kicsit befelé figyel, iszik egy kis PI-vizet, vagy igénybe veszi (amennyiben szabad) a Lenyo Lux készüléket. Ezzel máris hozzájárul valamivel a terápia sikeréhez. (tapasztalatunk szerint a finomabb energiákat használó gyógyító módszereink jobban hatnak, ha a "rohanó világból" megérkezve 10-15 percet rászánunk arra, hogy testünk-lelkünk megnyugodjon, és befogadóvá váljon.)

- A nálunk dolgozók hivatásuknak és szolgálatuknak tekintik a beteg emberek támogatását, ezért maximális figyelmet biztosítunk az Ön számára. Itt most a vizsgálat és a kezelés idejére kizárólag Ön a fontos, bármilyen problémáját, panaszát megoszthatja velünk, és komolyan vesszük a titoktartási kötelezettséget is. Ha kérdéseket teszünk fel, az nem kíváncsiskodásból fakad, hanem hozzátartozik a gyógyító munkánkhoz.

- A betegséget nem pusztán megszüntetendő zavaró körülménynek tekintjük, hanem a szervezet jelzésének, amellyel tudomásunkra hozza, hogy kibillentünk belső egyensúlyunkból, hogy valamin változtatni kell az életünkben. Ezért ahelyett, hogy a tüneteket akarnánk mindenáron megszüntetni, felhasználjuk azokat, hogy megértve az egyensúlyzavar okát, közösen megtaláljuk a tartós megoldáshoz vezető utat.

- A megszokott gyógyszeres kezeléssel ellentétben, -amely miközben eltüntetheti a tünetet, (ezzel elhitetve, hogy most már minden rendben van) számos mellékhatást okoz, gyengíti az életfontosságú méregtelenítő szerveinket és mivel nem oldja meg a probléma okát, hozzájárul ahhoz, hogy később máshol, más formában betegítsen meg - a mi módszereink mellékhatás nélkül támogatják a szervezet öngyógyító, regeneráló folyamatait, megerősítik azt,  és eközben segítenek tudatosítani, hogy mi módon állíthatja helyre saját egyensúlyát.

- A gyógyulás folyamatában Önt aktív résztvevőnek tekintjük, számítunk arra, hogy segítségünkkel megtegye a szükséges változtatásokat, pl. étrend, életmód, mozgás, lazítás, látásmód, stb. Viszont soha nem akarjuk semmi olyanra rávenni, ami távol áll Öntől, vagy amihez nem érez erőt vagy indíttatást. Általában mindig találunk olyan megoldást, amivel betegeink azonosulni tudnak. Ön nélkül egyetlen gyógyító vagy orvos sem tudja Önt meggyógyítani. Egyszerűen nem létezik olyan módszer, ami erre képes lenne. - Szemléletünk holisztikus, azaz az egész embert, annak testi-lelki-szellemi aspektusait egyaránt szem előtt tartjuk, és egyszerre gyógyítjuk, illetve támogatjuk. Ezt azért tesszük így, mert más természetes módon gyógyítókkal együtt felismertük, hogy a betegség, bár sokszor látszólag csak testi tünetként jelentkezik, egy szellemi-lelki egyensúlyzavar következménye és a test csak a megjelenítési szintér. Ha jobban megfigyeljük magunkat, minden esetben megtaláljuk a testi baj lelki megfelelőjét is. Sajnos úgy látjuk, hogy szinte szükségszerű az a sok betegség, annyira mesterséges, saját természetünktől idegen életmódot folytatunk, illetve kényszerít ránk a környezet. Testi tüneteink egyszerűen segélykiáltások, amelyek rábírnak bennünket, hogy változtassunk szemléletünkön, életmódunkon, amit azok nélkül magunktól ne tennénk meg. (Ritka, hogy valaki betegség nélkül böjtöljön, vagy változtasson eddigi étrendjén, elkezdjen relaxálni, edzeni, stb. Sajnos az is kevés, ha tudjuk, hogy életmódunk hosszú távon rövidíti életünket, vagy megbetegít, lásd dohányzás. Ha viszont valami fáj, vagy közvetlen életveszélybe kerülünk, bármit hajlandóak vagyunk megtenni, ha eredménnyel kecsegtet.)

- Gyógyító munkánk eredménye tágabb szinten hat, mint a testi egészség visszanyerése. Általában aki segítségünkkel gyógyul meg, utána tudatosabb, felszabadultabb, sikeresebb, boldogabb is lesz, életében több értelmet, szépséget fedez fel, megtapasztalja, hogy az élet és a gyógyulás (gyógyítás) legfontosabb mozgatórugója a SZERETET, s egy teljesebb életet fog élni. (A WHO szerint is az egészség nem a betegség hiánya, hanem a teljes testi-lelki-szellemi jólét állapota.)