Ars poetica
A Pránaház Gyógyközpont és hozzá kapcsolt szolgáltatások több szinten próbálnak segíteni.

* A honlapra feltett anyagokkal bemutatjuk azokat a lehetőségeket, amelyekkel egészségünk megőrizhető, visszanyerhető anélkül, hogy ártanánk szervezetünknek. Ezek egy része saját aktivitásként is végezhető, pl. torna, önismeret, relaxáció, meditáció, böjt, tisztítókúra, stb., ezáltal csökken a kiszolgáltatottság érzése, lehetővé válik, hogy felelősséget vállaljunk saját egészségünkért.
* Hitvallásunk, hogy a gyógyítás nem lehet privilégium, mindenki saját egészségéért felelős, ezt próbáljuk továbbadni. Ennek érdekében fejtünk ki minél szélesebb körű felvilágosító munkát. Ezt célozzák előadásaink, tanfolyamaink, klubjaink.
* Minden eszközzel segítjük annak lehetőségét, hogy bárki eljusson olyan helyekre, ahol öngyógyító módszereket tanulhat. Ezt segíti a linkajánlónk, ahová olyan honlapokat vettünk fel, akiknek filozófiájával magunk is egyetértünk. Nem félünk a konkurenciától, bízunk magunkban és abban, hogy szükség van arra, amit csinálunk.(Linkajánló)
* Szívesen együttműködünk más szakemberekkel, intézményekkel, akikkel hasonlóak a céljaink és szemléletünk. (Azaz nem szolgál ki politikai, gazdasági, vallási érdekeket, értékrendjére a humánum, az emberi értékek, a holisztika, az egyensúlyra törekvés és az elfogadás jellemző.) Ennek jegyében Hírlevelünkben is szívesen ajánljuk mások programjait, tanfolyamait, illetve közösen szervezünk is ilyeneket.
* Rendelőnkben elérhető szolgáltatásainkkal igyekszünk azoknak segíteni, akik konkrét problémáikkal fordulnak hozzánk, mindezt a holisztika jegyében, a lehető legmagasabb szakmai igényességgel.
* Igyekszünk minél szélesebb körben elérhetővé tenni tudásunkat (honlap, hírlevél, ingyenes tanácsadás).(hírek)