Dr. Hegedűs Ágnes
dr. Hegedűs Ágnes
reuma-fizioterápia szakorvos, holisztikus orvos

- holisztikus, pszichoszomatikus orvosi állapotfelmérés
- lézerakupunktúra
- hagyományos kínai orvoslás
- relaxációs módszerek, autogén tréning, imagináció(KIP)
- test-lélek munka
- daganatos betegek pszicho-onkológiai támogatása
- energetikai kezelések

- méregtelenítő eljárások
- GNM oktatás, előadások, szupervízió
- BEMER terápia

Telefon: H. - P. 7:30-8:00 06/30 436-8977
többi időben SMS megkeresésre visszahívom
E-mail:imagi17@gmail.com
2
0
2018.07.04-ig nem leszek elérhető telefonon sem.

A Semmelweis Orvostudományi Egyetemen 1984-ben diplomáztam. Alapvégzettségem, a reumatológia-fizioterápia, amire Dr. Bálint Géza Tanár Úr mellett készültem fel.  A szakvizsga után úgy éreztem, hogy amit orvosként megtanultam, még kevés az igazi, holisztikus gyógyításhoz, így tovább kutttam. Elvégeztem jó néhány természetgyógyászati képzést, amik kinyitották a szemem azokra az ősi rendszerekre, amik évezredek óta működnek, és a mai gyógyításunk alapját is képezik, így jutottam el az akupunktúrához.
Képzettséget szereztem Hagyományos Kínai Orvoslásból, köszönet érte Pálos István professzor úrnak és Dr. Bodor Gézának.
Szőnyi Magdától tanultam autogén tréning, imaginatív és meditációs technikákat, Dr. Daubner Bélától az Integratív Egyesület módszerspecifikus képzésében integratív technikákat, KIP-et, nlp-t, ego-state-et, majd Kácsándi Elviránál tovább mélyítettem a K.I.P.-imaginatív technikai ismereteimet.
2010-óta integrált test-terápiás irányban képzem magam, részben a Magyar Szomato-pszichoterápiás Egyesület képzéseiben, Richard Meyernél Strassbourgban megszereztem az EEPSA integrativ pszicho-szomatoterapeuta képesítését,  miközben Pintér Lászlónál elvégeztem a Core-energetics -alapú Integrative Core Dynamics - képzést.
A testtel való egyre finomabb energetikai munka igénye juttatott el az utóbbi években a craniosacralis terápia megismeréséhez, amit jelenleg is tanulok és gyakorlok.
Mindezeket a módszereket orvosi - terapeutai munkámba integráltan használom.
Holisztikus, pszichoszomatikus orvosi szemlélettel dolgozom, azaz a hozzám fordulók panaszainak testi és lelki-szellemi aspektusaival egyaránt foglalkozom, számomra ezek elválaszthatatlanok.
Részletes állapotfelmérést követően a páciens testi és tudatállapotának megfelelően közösen választjuk ki a leghatékonyabb terápiát, amelyben méregtelenítő eljárások, akupunktúra, információs terápia, mozgásterápia, a test energetikai támogatása, és lelki munka egyaránt szerepelhetnek. A Germán Gyógytudomány (GNM) használata egyrészt segíti a lelki háttér gyorsabb és pontosabb felderítését, másrészt a páciens számára érthetővé teszi a testében zajló folyamatokat, ezáltal felgyorsítja a gyógyulást.
Speciális terület a pszicho-omkológia, kb. 10 éve foglalkozom daganatos betegek pszichológiai és testi-energetikai támogatásával, daganatmegelőzéssel.
Az egyéni foglalkozások mellett szívesen tartok képzéseket, tanfolyamokat részben klienseknek az öngógyító képességük fejlesztése érdekében, részben kollégáknak, terapeutáknak  pszichoszomatikus témakörben.