Pránaház blog
info@pranahaz.hu Hívjon: +36 30 436 8977

Pránaház-Blog

PRÁNAHÁZ TUDÁSTÁR

Nem hagyományos értelemben vett masszázs ez a kezelés, hanem egy finom érintéses technika, amellyel érzelmi blokkokat tudunk oldani.
A Metamorf masszázs kiemelt területe a gerinc, fizikai és energetikai szinten is. A lelki blokkok nagy része ezen a területen rakódik le (érdemes megfigyelni, mennyi merev, vagy valamilyen mértékben sérült gerincű ember van). A Metamorf masszázs a gerinc területéről oldja a feszültséget.
Honnan származhatnak lelki blokkjaink? Erről már nagyon sok helyen lehet olvasni, érdeklődni, most csak röviden pár szót róla. Földi életünk során különböző hatások érnek minket, amelyekre érzelmekkel reagálunk. Vannak kisebb mértékű érzelmi hatások, amelyek jönnek és mennek, de vannak, amelyek ’beleragadnak’ az energiatestünkbe, mert ami történik velünk, nagyon megérint. Ilyen élmények legtöbbször traumák, sokkok, fájdalmak, megaláztatások, félelmek, stb. Különösen a magzati és kisgyermek korban ért hatások erőteljesek. Bár sokszor elfelejtettük már a történést, a lelkünk előbb-utóbb el kezd emlékeztetni a testünkön keresztül. Az átélt traumák blokként, teherként van jelen az energiatestünkben, majd okoz elváltozást a fizikai testben. A fel nem dolgozott élmények származhatnak előző életekből, a magzati korból és mostani életünk korai szakaszából. A Metamorf masszázs segít a blokkok oldásában, csak annyi oldódik, amennyit a páciens el tud viselni. A kezelő segítőként van jelen, fontos, hogy a páciens eljusson odáig, hogy meg akar oldani egy problémát, és fel akarja oldani. A kezelés nagyon gyengéd, biztonságos, bármilyen korú emberen végezhető.
Hatása: olyan fájdalmak oldódhatnak, amelyeket más kezelésekkel nem tudtak meggyógyítani. Hatással lehet a belső szervek állapotára, izomzatra, csontozatra, vérnyomásra, stb. Az életkedvünkre is hatással lesz rendszeres kezelés esetén, hiszen oldódhatnak önbecsüléssel kapcsolatos problémák, szorongásos tünetek, gátlások. A blokkok oldása mindenképpen javítja az energiarendszer működését, több energiánk lesz, jobb életkedv.
A kezelést laza ruházatban végezzük masszázságyon, vagy kényelmes szivacson. Egy kezelés kb. 45-50 perc. A páciens a kezelés közben ellazul és egy mélyebb relaxált állapotba kerül, amelyben elérhető lesz a tudatalatti. Nem erőltetünk semmit, az történik, amit a páciens megenged. Ha más nem, legalább egy órácskát kellemes pihenéssel töltött.

Rontó Viktória
holisztikus masszőr, energiakezelő,
SI terapeuta


Felfelé görgetés