Pranahaz.hu
Betöltés...
info@pranahaz.hu Hívjon: +36 30 436 8977

Hitvallásunk

A Pránaház Gyógyközpont és hozzá kapcsolt szolgáltatások több szinten próbálnak segíteni.* A honlapra feltett anyagokkal bemutatjuk azokat a lehetőségeket, amelyekkel egészségünk megőrizhető, visszanyerhető anélkül, hogy ártanánk szervezetünknek. Ezek egy része saját aktivitásként is végezhető, pl. torna, önismeret, relaxáció, meditáció, tisztítókúra, stb., ezáltal csökken a kiszolgáltatottság érzése, lehetővé válik, hogy felelősséget vállaljunk saját egészségünkért.
* Hitvallásunk, hogy a gyógyítás nem lehet orvosi privilégium, mindenki saját egészségéért felelős. Ehhez mindig is voltak és lesznek olyan egyszerű és természetes módszerek, amik – bár kultúránkban elfelejtődtek, de újra tanulhatók és mindennapjainkba beépíthetők. Ennek érdekében fejtünk ki minél szélesebb körű felvilágosító munkát. Modern kifejezéssel ezt hívjuk prevenciónak, betegség-megelőzésnek, vagy inkább egészség megőrzésnek. Ezt célozzák előadásaink, tanfolyamaink, klubjaink.
* Minden eszközzel segítjük annak lehetőségét, hogy bárki eljusson olyan helyekre, ahol öngyógyító módszereket tanulhat. Nem félünk a konkurenciától, bízunk magunkban és abban, hogy szükség van arra, amit csinálunk.
* Szívesen együttműködünk más szakemberekkel, intézményekkel, akikkel hasonlóak a céljaink és szemléletünk. (Azaz nem szolgál ki politikai, gazdasági, vallási érdekeket, értékrendjére a humánum, az emberi értékek, a holisztika, az egyensúlyra törekvés és az elfogadás jellemző.) Ennek jegyében Hírlevelünkben is szívesen ajánljuk mások programjait, tanfolyamait, illetve közösen szervezünk is ilyeneket.
* Rendelőnkben elérhető szolgáltatásainkkal igyekszünk azoknak segíteni, akik konkrét problémáikkal fordulnak hozzánk, mindezt a holisztikus szemlélet jegyében, a lehető legmagasabb szakmai igényességgel.
* Igyekszünk minél szélesebb körben elérhetővé tenni tudásunkat (honlap, hírlevél, ingyenes tanácsadás, előadások)
Felfelé görgetés