Pranahaz.hu
Betöltés...
info@pranahaz.hu Hívjon: +36 30 436 8977

Miért válasszon minket?

Mi a specialitásunk?


  • Az akadémikus orvosi szemléletet ötvözzük a megelőzést és a szervezet optimális működését támogató természetes módszerekkel, mert hisszük és tapasztaljuk, hogy a hosszú távú eredményekhez mindkét megközelítésre szükség van.
    A modern orvoslásban is gyakran alkalmazunk hatékony természetes gyógymódokat, amikor csak lehetséges, viszont sok esetben azonnali és radikális gyógyszeres vagy műtéti beavatkozásra, vagy szakorvosi ellátásra van szükség. Ennek szem előtt tartása fontos alapköve a korrekt gyógyító munkának.

    Az orvosi megközelítés, bár elviekben tartalmazza, a gyakorlatban nem vagy csak ritkán terjed ki a betegségek hátterében húzódó energetikai,lelki, érzelmi, gondolkodási és életmódbeli tényezőkre, ami miatt a kezelés hatása messze elmarad az optimálistól. Mindez rámutat arra, hogy van egy mellőzött terület, egy "senkiföldje", valahol az orvoslás, a pszichológia, a természetgyógyászat és az egészségnevelés működési területei között. A mi fókuszunk jórészt ere a területre irányul, sok éves tapasztalataink alapján felismerve, - ami egyben tudományosan is igazolt tény - , hogy a testi - lelki - szellemi - szociális - spirituális jóllét támogatása betegségmegelőző értékű, és az orvosi gyógymódok hatékonyságát is fokozza.
    Gyógyközpontunkban ehhez szeretnénk segítséget nyújtani szaktudásunkkal, tapasztalatainkkal, évezredek alatt kipróbált módszereinkkel – tiszteletben tartva, hogy az adott helyzetben éppen mi a legoptimálisabb a kliensünk számára. A természetes gyógyításra való törekvésünk párosul a szakmai és tudományos igényességgel.

    Számunkra a páciens jólléte a fontos, ennek érdekében minden lehetséges eszközt és módszert felhasználunk és alkalmazunk, legyen az modern orvoslás vagy természetes megközelítés. Tapasztaljuk, hogy sokan összezavarodnak a sokféle gyógymód erdejében. Mi személyre szabottan kiválasztjuk azokat, amelyek hatékonyan támogatják a gyógyulást.Specialitásunk, hogy külön figyelmet fordítunk a gyógyítás mellett saját magunk folyamatos szakmai és személyes fejlesztésére, kompetencia határaink tiszteletben tartására, és módszereink integrálására, finomítására.Felfelé görgetés