Pranahaz.hu
Betöltés...
info@pranahaz.hu Hívjon: +36 30 436 8977

Munkatársaink

Nemes Gabriella


Végzettségem
  • * Life coach
  • * Hypnocoach


Elérhetőségeim

Rólam


Nagyon hálás vagyok, és szerencsésnek érzem magam, hogy hivatásos zenészként az életem a varázslatos hangok birodalmában telik. Bizonyára ez is hozzájárult ahhoz, hogy a zene, amely arra hivatott, hogy megrezgesse az érzelmeink húrjait, engem is érzékennyé és érdeklődővé tett a lélek rezdülései iránt. Ezért a zenei pályámmal párhuzamosan elkezdtem tanulni önsegítő, önfejlesztő módszereket, amelyeket később mások megsegítésére is alkalmaztam. A stresszkezelés, energiakezelések, hangterápia, pszichoszomatika, mind kiteljesedtek a hypnocoaching és life coaching képzésben, ami azért fogott meg különösképpen, mert a kliens, segítséggel ugyan, de a saját erőforrásaiból találja meg a válaszokat, megoldásokat a problémáira. Ez egybevág a hitvallásommal: hogy mindannyiunkban ott van az Erő, amellyel ha újra összekapcsolódunk, tudja a számunkra megfelelő, boldogító válaszokat mert ez az igazi lényegünk! Néha a gondolataink, meggyőződéseink, érzelmeink által sikeresen lekapcsoljuk magunkat erről, pontosabban, nem engedjük, hogy szabadon áramoljon bennünk! Ez az az Erő, amely mindannyiunkat összekapcsol! Ami, aki a felszínen vagyunk, az csak egy önmagunkról alkotott kép, egy illúzió!

" Az élet legnagyobb ajándéka, ha azok lehetünk, akik vagyunk!"
Joseph Campbell

Hiszem, hogy az ember a test-lélek szellem egységeként létezik és egy nagyobb ,,Egység" része amit hívhatunk Természetnek, Istennek, mindent átfogó és átható Intelligenciának, Egyesített Mezőnek,Tiszta Tudatnak, Erőnek, Szeretetnek!

" Olyanok vagyunk, mint szigetek a tengeren: a felszínen magányosak, de a mélyben egyek!
William James


Meggyőződésem, hogy a Hála és az Önelfogadás a varázspálca, amely a frusztrációt, hiányérzetet, félelmet elégedettséggé, bőséggé, örömmé, egészséggé tudja átalakítani! Legyen bármilyen elakadásod, problémád az önelfogadás az út, a felszabaduláshoz és gyógyuláshoz!
A munkám során, igyekszem a klienseimet hozzásegíteni, hogy saját meggyőződés, tapasztalás útján jussanak el az igazi önvalójukhoz, hogy erre rátalálva megélhessék az örömet, egészséget, bőséget, elégedettséget, biztonságot!

Bővebben rólam és a munkámról

A coaching egy képességfejlesztő önismereti eszköz, ami által hatékonyan tudlak kísérni az életvezetési kérdéseidben, kihívásaidban, 60 vagy 90 perces beszélgetések formájában.

Coachként abban tudlak segíteni, hogy túlléphess az elakadásaidon, ha vannak, és válaszokat kaphass az életed kérdéseire, ha úgy érzed nem halad minden gördülékenyen. Segítek abban, hogy rálelhess a saját belső erőforrásaidra, amik által sikeresebben tudod majd irányítani az életed. Támogatlak abban, hogy megtaláld önmagadat és a megoldásaidat a problémáidra.

A coaching olyan emberek számára lehetőség, akik tenni szeretnének magukért, és aktív cselekvői lenni az életüknek. Nem feltétlenül szükséges mindenkinek pszichológushoz menni, aki önismereti útra szeretne lépni. Nagyon sok képességünk fejleszthető a coachingban, amik által sikeresebbek, és hatékonyabbak lehetünk az életünkben.

Jó látni, amikor a hozzám fordulók rájönnek, hogy képesek erre, és kijönnek az önkorlátozó hiedelmekből, amelyek blokkolják, megakadályozzák őket abban, hogy egy boldog, kiteljesedett, békés, örömteli életet éljenek.

Ahol találkozhatsz velem:

"Jó gondolat helyébe jót várj! Rossz gondolat helyébe rosszat várj! Az vagy, amit egész nap gondolsz!
Válassz: hidd, hogy valami jó következik, s most is éppen valami jó történik! Legnagyobb hatalmad a választás képességében rejlik.Válaszd a bőséget és boldogságot!"

Dr. Joseph Murphy

Kérdése van?

Szakmai életutam
Diplomámat 1982-ben szereztem a Drezdai (Németország) Carl Maria von Weber Zeneművészeti Főiskolán. Ezután 10 évig játszottam egy németországi szimfónikus zenekarban. Mivel már korábban érdeklődtem a jóga és meditáció iránt, tudatosan ráléptem az önfejlesztés útjára. Tanultam Pszichoszomatikát, Autogén Tréninget (AT), egyéb relaxációs, imaginációs-meditációs technikákat. Az AT igen hasznosnak bizonyult az előadói művész tevékenységemhez, a lámpaláz kezelésében.

1988-ban Magyarországra településem után, folytattam a zenészi hivatásomat a Miskolci Szimfónikus Zenekarban, ahol még ma is prímhegedűsként játszom. Eközben komolyan elköteleződtem és tanulni kezdtem különböző technikákat, módszereket amelyeket már mások támogatására is tudtam alkalmazni.

Az élet felkínálta a lehetőséget, hogy találkozzak és tanuljak energiagyógyító módszereket mint reiki, majd pránanadi. Ez utóbbit évekig intenzíven gyakoroltam, hála és köszönet Mráz László Mesteremnek!

Mivel a tudat és a lélek mélyebb rejtelmei érdekeltek legjobban, elkezdtem hipnózist tanulni Marton házaspárnál és 2012-ben sikeres vizsgát tettem Hipnocoachként a KHE-Komplemmenter Hipnózis Egyesület keretén belül.

Fontos háttértudást biztosítottak Barnai Roberto és Helmuth Pilhar GNM (Új Germán Medicina) tanfolyamai, az érzelmi konfliktusok hatásairól a fizikai testre.

2012-ben végeztem a Balla- hangterápiát, találkoztam az Access Consciousnessel és elvégeztem a Bars kezelői tanfolyamot, ami szintén egy energetikai módszer, de már jelenkori.

2012-ben részt vettem Richard Bartlett Mátrix Energetika magyarországi tanfolyamán.

2019-ben Palacskó Andrásnál elvégeztem Sedona-Elengedés tanfolyamot.

2020-ban Life Coachként vizsgáztam Pro Bona Coaching Centrum keretén belül.

Mindfulnesst ( MBSR ) dr Hegedűs Ágnesnél tanultam.

A segítői munkámban a tanultakat integráltan alkalmazom. Ebben a tevékenységben az adja az örömöt, mikor a klienseim rátalálnak a bennük lévő Erőre, rájönnek, hogy bennük vannak a lehetőségek és megoldások, és ki tudnak teljesedni.

Hogyan tudunk találkozni?

A különböző módszertanok bármelyikén szeretettel várlak. 60 vagy 90 perces alkalmakra tudsz hozzám jönni. A találkozók minimum 3 alkalommal hatékonyak, és az első beszélgetés után közösen döntjük el, hogy mennyi konzultációt javaslok. A találkozók heti, 2 heti vagy maximum 3 heti rendszerességgel követik egymást. Bármilyen kérdés esetén az elérhetőségeim bármelyikén állok szíves rendelkezésedre.

Telefon: - +36205177208
E-mail: - nemgaby@gmail.com

Remélem hamarosan személyesen is találkozhatunk!

Felfelé görgetés